Carlos Martinez, noul antrenor al lui Halep, interviu spectaculos: ce a remarcat la Simona

0
Publicat:

Simona Halep (32 de ani) a bifat revenirea ei în circuitul feminin, la Miami Open, fără un antrenor în staff. Dar și-a oficializat decizia în privința unui tehnician, una foarte surprinzătoare, după partida cu Paula Badosa, așa cum Adevărul a scris aici.

Carlos Martinez, pe când o antrena pe Daria Kasatkina
Carlos Martinez, pe când o antrena pe Daria Kasatkina

Colaborarea Simonei cu noul antrenor, spaniolul Carlos Martinez (49 de ani), va începe odată cu revenirea româncei în Europa, cel mai probabil, după mijlocul lunii aprilie. Până atunci, Martinez a vorbit pentru jurnaliștii de la Puntodebreak, iar Eurosport a preluat declarațiile noului antrenor al Simonei Halep.

Ce a declarat Carlos Martinez?

*Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce a ajuns să mă convingă. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

*Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență. E o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește. Încă nu o cunosc atât de bine, știu doar că e o fată bună. Dar, din ceea ce mi-a spus Darren Cahill, e și foarte pretențioasă.

*Adrenalina, dorința fiecăruia, contează foarte mult, dar logic ar fi ca reglajul să dureze ceva timp. Vorbim de o persoană care n-a concurat de mai bine de un an și jumătate, nu va fi un proces rapid, dar prefer să rămân cu aspectele pozitive. În primul rând, Simona are o ambiție care mișcă munții. Acum e momentul să ne întâlnim și să începem să lucrăm la toate capitolele, atât la tenis, cât și la partea fizică. Vor fi trei săptămâni cu multă pregătire pentru a ajunge bine la sezonul de zgura, fără a uita să fim precauți, pentru a nu se accidenta.

România la Miami Open, turul I

*Halep (fără clasament) – Badosa (80 WTA)

6-1, 4-6, 3-6

*Jaqueline Cristian (82 WTA) – Parry (54 WTA)

6-7, 2-6

*Ana Bogdan (66 WTA) – Siniakova (42 WTA)

2-6, 4-6

Sorana Cîrstea (24 WTA), cap de serie, va debuta direct în turul II, urmând să o întâlnească pe Sloane Stephens (41 WTA), vineri, după ora 17.00 (Digi Sport 2).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite