Cameră de relaxare pentru tricolori: Tătăruşanu şi Latovlevici s-au întrecut la Jenga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Latovlevici l-a învins pe Tătăruşanu la Jenga FOTO FRF.ro
Latovlevici l-a învins pe Tătăruşanu la Jenga FOTO FRF.ro

Începând din aceste zile, tricolorii dispun în Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi de o sală de recreere. Aici, jucătorii se pot relaxa după antrenamente jucându-se pe Playstation sau duelându-se la o partidă de biliard sau de tenis de masă.

După antrenamentul solicitant de miercuri dimineaţă, Ciprian Tătăruşanu şi Iasmin Latovlevici s-au distrat la o partidă de Jenga, un joc de îndemânare în cadrul căruia jucătorii scot pe rând câte o piesă dintr-un turn construit din 54 de piese din lemn. Fiecare piesă care este scoasă trebuie pusă în partea de sus, creându-se astfel o construcţie mai înaltă, dar mai instabilă. Cel care trânteşte turnul pierde jocul.

Cei doi s-au contrat amical pe parcursul distracţie, iar alţi colegi, Săpunaru, Dragoş Grigore, Bicfalvi şi Adi Popa, au privit amuzaţi disputa dintre cei doi foşti colegi de la FC Steaua Bucureşti. Deşi a fost prima oară când a jucat Jenga, Latovlevici a câştigat, spre dezamăgirea lui Ciprian Tătăruşanu. “A fost vorba de norocul începătorului”, a spus portarul echipei naţionale.

Sursa: FRF.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite