Calancea: “Sunt dezamăgit de bronzul de la total”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Halterofilul Valeriu Calancea, medaliat cu aur la stilul smuls şi cu bronz la total, în cadrul Campionatelor Mondiale din Turcia, a declarat la sosirea în ţară că acel lor trei la total îl nemulţumeşte.

"Mă bucur că am luat aur la smuls, dar sunt dezamăgit de medalia de bronz de la total. Aş fi putut face mai mult, dar nu a fost momentul meu. Îmi doresc foarte mult o medalie la Jocurile Olimpice, este singurul lucru care îmi lipseşte din palmares", a declarat Calancea pe aeroportul Henri Coandă.

Vezi GALERIE FOTO de la sosirea medaliaţilor la Campionatul Mondial

Nicu Vlad: "Halterele şi-au făcut încă o dată datoria"
Nicu Vlad, preşedintele Federaţiei Române de Haltere, are mari speranţe pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, după performanţele obţinute la Europene. "Halterele şi-au făcut încă o dată datoria. Avem încredere şi mai mare pentru Jocurile Olimpice şi de acum aşteptăm să vină. Rezultatele ne dau speranţe şi chiar avem sportivi mai tineri, care mai pot apărea până la Olimpiadă", a spus Nicu Vlad.

România a cucerit o medalie de aur, una de argint şi două de bronz la Mondialele de haltere. Valeriu Calancea a devenit campion mondial la stilul aruncat şi a câştigat medalia de bronz la total, la categoria 94 de kilograme, iar Ninel Miculescu a obţinut medalia de argint la total şi pe cea de bronz la proba de smuls, la categoria 69 de kilograme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite