Butonul misterios de pe pieptul lui Djokovici: Imaginea face înconjurul lumii. Explicația sârbului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici (Serbia, 36 de ani, 3 ATP) nu s-a vaccinat împotriva COVID-ului – au trecut vremurile în care certificatul de vaccinare era fluturat cu mândrie pe rețelele de socializare -, însă și-a pus un buton în piept! La propriu!

Djokovici

Victoria sârbului, în turul II de la French Open, 7-6, 6-0, 6-3 cu Marton Fucsovics (Ungaria, 31 de ani, 83 ATP), a furnizat o imagine care s-a viralizat, în ultimele ore. La un moment dat, la o pauză între primele două seturi, Nole a rămas fără tricou. Atunci, camerele televiziunii au făcut zoom pe un obiect ciudat, lipit de pieptul sârbului. Un fel de buton.

Buton jpg

După finalul partidei, bineînțeles, Nole a fost chestionat despre acest „buton“, la conferință. Doar că răspunsul său, unul oferit în glumă, n-a clarificat subiectul, ci doar a adâncit misterul. „Când eram copil, îmi plăcea mult de Iron Man. Așa că am încercat să-l copiez pe el. Iar echipa mea se folosește de o nanotehnologie fantastică pentru a mă ajuta să dau cel mai bun randament posibil pe teren. Acesta e marele secret al carierei mele. Dacă nu aveam această tehnologie, probabil, acum nu stăteam aici, în fața voastră“, a spus Djokovici, potrivit tennis.com.

În turul III de la French Open, cel mai probabil vineri, Djokovici îl va înfrunta pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (23 de ani, 34 ATP). Învingătorul acestui meci va juca, în optimi, fie cu Varillas (94 ATP), fie cu Hurkacz (14 ATP).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite