Bute jignit: „Froch l-a bătut pe iepurele ăla canadian de a îngheţat în ring”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea lui Lucian Bute este pusă la îndoială în Anglia
Valoarea lui Lucian Bute este pusă la îndoială în Anglia

Rivalitatea dintre pugiliştii englezi Carl Froch şi Joe Calzaghe cunoaşte noi limite. Tatăl celui din urmă, pentru a contesta supremaţia lui Froch în boxul britanic, l-a jignit pe Lucian Bute, despre care a dat de înţeles că este un boxer foarte slab.

Enervat la culme că Froch s-a autoproclamat cel mai bun boxer englez din istorie, tatăl lui Calzaghe l-a atacat vehement pe fostul adversar al lui Bute, punând la îndoială calitatea ultimilor patru oponenţi ai lui Froch.

„Ce tot a făcut Froch ăsta? Hai să vă spun eu: abia l-a bătut pe Jermaine Taylor, Abraham n-a fost în stare să arunce trei pumni, s-a bătut cu iepurele ăla canadian de a îngheţat în ring şi s-a bătut cu o versiune bătrână a lui Kessler. Altceva nu-mi amintesc”, a spus tatăl lui Joe Calzaghe, citat de ziare.com.

Calzaghe junior s-a retras din boxul profesionist în 2009. În toată cariera sa, englezul a luptat în 46 de partide, câştigându-le pe toate, 32 dintre ele chiar înainte de limită.

CITIŢI ŞI:

Lucian Bute şi Ionuţ Iftimoaie vor distra copiii, de 1 Iunie, la Buşteni

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu îşi pun pirostriile. Nunta va avea loc la un Complex de cinci stele al cumătrului pugilistului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite