Lucian Bute şi Elena Aprozeanu îşi pun pirostriile. Nunta va avea loc la un Complex de cinci stele al cumătrului pugilistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au fost destul de discreţi în apariţiile publice!
Cei doi au fost destul de discreţi în apariţiile publice!

Deşi se vorbea încă din primăvara anului trecut despre „unirea” celor doi, abia acum totul este oficial: pe 8 iunie merg în faţa ofiţerului de stare civilă şi pe 15 iunie în faţa altarului.

Cei doi viitori miri, dar în special Lucian Bute, încearcă să stea cât mai departe de ochii presei, cerând chiar să aibă parte de o nuntă liniştită. Dacă niciunul dintre ei nu a confirmat oficial, rudele lor din Galaţi confirmă întru totul zvonurile. Şi de aici, detaliile sunt puţine, poate că şi din cauză că protagoniştii se gândesc la unele surprize pentru invitaţi.

Cununia civilă va avea loc, cel mai probabil pe 8 iunie, la Buşteni, acolo unde primar este însuşi viitorul naş al pugilistului gălăţean. Tot la Buşteni va fi şi o primă petrecere. O săptămână mai târziu, cei doi miri vor ajunge în faţa altarului la o biserică din Galaţi. Va urma o petrecere de pomină la Complexul de agrement de cinci stele deţinut de cumetrii tinerilor însurăţei.

CITEŞTE ŞI:

Meciul lui Lucian Bute cu Jean Pascal a fost reprogramat. Miza financiară a acestei confruntări este uriaşă

Ghinion pentru Lucian Bute: românul a fost trimis la sala de operaţie, iar meciul lui cu Jean Pascal nu se va mai disputa

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite