Boxerul Usyk a explicat de ce a plecat din Ucraina, unde apăra Kievul cu puşca în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oleksandr Usyk
Oleksandr Usyk

Boxerul Oleksandr Usyk a părăsit Ucraina cu un singur scop, să pregătească meciul revanşă cu Anthony Joshua, adversar pe care l-a învins în septembrie 2021

Oleksandr Usyk l-a învins pe Anthony Joshua prin decizie unanimă în septembrie, iar acum adversarul său vrea revanşa, meciul urmând să aibă loc pe 25 iunie, în Arabia Saudită. Iniţial, Usyk s-a înrolat în armata ucraineană şi cu arma în mână a patrulat pe străzile Kievului 2 săptămâni.

A primit însă ok-ul să părăsească ţara vecină pentru a putea pregăti partida cu Anthony Joshua.

"Toate informaţiile care apar la televizor sunt prea false. Îi sun pe prietenii mei care au rămas acolo şi sunt direct legaţi fie de armată, fie de oraşul în care se află. Primesc informaţii direct. Nu m-am mai uitat la televizor de ani de zile. Eu obţin informaţii direct de la sursă. Este necesar să citeşti cărţi, literatură normală, corectă. Trebuie să-ţi dezvolţi creierul în direcţia corectă şi nu să te uiţi la televizor. Oamenii sunt leneşi, nu vor să citească, să se dezvolte, se uită la televizor şi cred tot ce se spune", a declarat Oleksandr Usyk, citat de publicaţia ucraineană Sport, preluată de Eurosport.

Foto: marca.com

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite