„Bomba“ de la miezul nopţii: Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc! Marele anunţ s-a făcut, în direct, la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (28 de ani) a ieşit din prim-plan în ultimele săptămâni, având în vedere că sezonul s-a încheiat în circuitul WTA. Constănţeanca va fi însă, cu siguranţă, „vânată“ de reporteri în următoarele zile, după anunţul de sâmbătă seară.

Simona Halep şi Toni Iuruc (40 de ani) au apărut împreună, după ce fostul lider WTA a câştigat Wimbledon în această vară. La scurt timp, apropiaţii celor doi au anunţat că Simona şi Toni se vor şi căsători în 2020.

Acest scenariu pare de acum o formalitate, dacă anunţul făcut de jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport se şi confirmă! Prezent în studio, după meciul FCSB - Astra, Rădulescu a oferit ştirea care, cu siguranţă, i-a „trezit“ pe reporterii care se ocupă de subiecte mondene.

Ce a spus Decebal Rădulescu?

*În acest moment, la Club Riva (Cafe del Măr) din staţiunea Mamaia are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ţinut la strict secret. În tradiţia machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: „se dă semnul“.

*Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul şi i-a cerut-o ca soţie pe Simona tatălui ei, Stere Halep. 

*Petrecerea se desfăşoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmuleţe pe reţelele de socializare.

CITEŞTE ŞI:

Halep, mai fericită ca niciodată: Cum îl „chinuieşte“ pe Toni Iuruc într-o vacanţă de vis

Halep se pregăteşte de nuntă: Simona a anunţat în presa din Italia unde va avea loc marele eveniment

Ce spune Simona Halep despre relaţia pe care o are cu noul iubit şi ce aşteaptă ea în continuare

FOTO Halep, decorată: Simona s-a dus de mână cu iubitul ei la Palatul Cotroceni. Fotografia care confirmă o poveste de dragoste

FOTO Simona Halep, imagini din vacanţa cu noul iubit. Unde se relaxează cei doi, departe de ochii curioşilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite