Boloni pune degetul pe rană şi explică de ce Rapid e în pragul falimentului: „Clubul a fost condus numai şi numai cu greşeli“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Fostul selecţioner ar fi trebuit să ajungă în Giuleşti, în 2008, când Fathi Taher a venit lângă George Copos. Speriat de managementul catastrofal al clubului, Boloni n-a mai acceptat să preia echipa, iar timpul a demonstrat că n-a greşit.

Unul dintre cei mai buni tehnicieni români, Ladislau Boloni n-a antrenat niciodată un club din România. De fapt, a lucrat o perioadă scurtă în ţară, în 2000-2001, atunci când s-a aflat la cârma echipei naţionale. 

A cucerit şapte trofee în Portugalia, Belgia şi Emirate, iar tocmai a încheiat acest sezon, în Qatar, la Al-Khor, formaţie cu care şi-a prelungit contractul pentru încă un an.

La revenirea în ţară, antrenorul de 60 de ani a fost chestionat despre Rapid, unde ar fi putut ajunge, acum cinci ani, dar şi despre echipa sa de suflet, Steaua.

Ce a spus?

„Îmi pare rău pentru Rapid, pentru suporterii lor, dar s-a mai întâmplat ca în Liga I să nu joace Rapid. Nu va fi pentru prima oară. Fotbalul sau viaţa nu s-au oprit. Faptul că Rapid n-a luat licenţa e o măsură bună. Cluburile, conducătorii, trebuie să simtă că au nişte responsabilităţi. Dacă Rapid a ajuns în această situaţie, a ajuns aici pentru că a fost condus numai şi numai cu greşeli, de ani de zile“, a declarat Boloni la Digi Sport.

Întrebat despre Steaua, fostul selecţioner a răspuns sec: „Arestarea lui Gigi Becali n-a fost un şoc pentru mine. Clubul s-ar putea să fie afectat din cauza lucrurilor care se întâmplă cu Gigi Becali. Am urmărit campionatul, felicitări pentru câştigarea titlului! Şi în Europa au făcut performanţe mari“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite