Ladislau Boloni şi-a ales echipa pentru sezonul următor: va avea un supercontract pentru vremurile de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a luat o decizie, în premieră, în ceea ce priveşte traseul său profesional, într-o carieră pe care a început-o, în 1994, la Nancy.

În ultimii ani, Ladislau Boloni a combinat „escapadele“ în lumea arabă cu experienţe la echipe din Europa. N-a stat niciodată mai mult de un sezon în Orientul Mijlociu, optând repede pentru o revenire în Asia.

Astfel, după stagiunea 2007-2008, petrecută în Emirate, la Al-Jazira, antrenorul de 60 de ani a semnat cu Standard Liege, unde a stat între 2008 şi 2010. A urmat o nouă experienţă în fotbalul arab, tot în Emirate, dar la Al-Wahda. De această dată însă, şederea a fost extrem de scurtă, de doar trei luni, şi s-a transformat într-o amintire neplăcută. 

După două mandate la Rennes şi PAOK Salonic, Boloni a preluat Al-Khor (Qatar), în vara trecută. Formaţia din Doha, „una precum FC Argeş în România“, după descrierea lui Boloni, s-a clasat pe locul 7 în prima ligă din Qatar şi a ajuns până în finala Cupei Cluburilor din Golful Persic, unde a fost învinsă, săptămâna trecută, de Bani Yas (Emirate).

Salariu de 700.000 de euro

Potrivit stiridesport.ro, pentru prima dată, Boloni va continua la o echipă din Orientul Mijlociu pentru al doilea sezon la rând. Tehnicianul român şi-a prelungit contractul cu Al-Khor, unde va câştiga 700.000 de euro, cu 100.000 peste salariul pe care l-a avut în sezonul recent încheiat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite