Bernard Tomic, bătut cu bestialitate în Australia. Jucătorul de tenis, agresat de doi bărbați VIDEO

0
Publicat:

Australianul Bernard Tomic (30 de ani, numărul 292 ATP) a fost bătut cu pumnii și picioarele, de doi bărbați, în afara unui salon de tatuaje dintr-un oraș aflat în sud-estul Australiei. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Într-o filmare apărută în mediul online, se poate observa cum Bernard Tomic este atacat de doi bărbați în afara unui salon de tatuaje. În imaginile postate pe rețeaua de socializare X, jucătorul de tenis este lovit cu pumnii și picioarele de doi bărbați. El își pune mâinile deasupra feței, încercând să evite loviturile pe care le primește.

La un moment dat, unul dintre atacatori îl apucă de hanorac pe Bernard Tomic și încearcă să-l ridice. Văzând că acesta opune rezistență, bărbatul continuă să-l lovească pe Bernard Tomic cu picioarele și pumnii, folosind și un limbaj vulgar.

Bernard Tomic, victima unei agresiuni înfiorătoare. Foto Getty images
Bernard Tomic, victima unei agresiuni înfiorătoare. Foto Getty images

Englezii de la Daily Mail nu pot aprecia când a fost realizată filmarea. Mai ales că Bernard Tomic a participat săptămâna trecută la un turneu la Istanbul, unde a ajuns până în „optimile” de finală.

Bernard Tomic a fost considerat la un moment dat speranța tenisului australian, ajungând pe locul 17 în clasamentul ATP. Câștigător a 4 turnee de-a lungul timpului, anul trecut Tomic ajungea în jurul locului 800 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite