Benzema, Modric și Sergio Ramos, ofertați de saudiți cu salarii colosale. Francezul a fost primul care a dat răspunsul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a reușit să dea lovitura prin aducerea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr, guvernul Arabiei Saudite vrea să convingă alte trei vedete să joace în campionatul arab.

Benzema

Saudiții și-au îndreptat privirile spre Karim Benzema, Luka Modric și Sergio Ramos, care au fost contactați și care au primit câte o propunere de a juca în Saudi Pro League în schimbul a 30 de milioane de euro anual. Impresarii le-au propus celor trei veterani să-și aleagă singuri oricare dintre 16 cluburi participante în campionatul din Arabia Saudită.

Ideea face parte dintr-un plan mai amplu al saudiților, acela de a organiza Cupa Mondială din 2030. Arabii consideră că ar avea mai multe șanse de a câștiga cursa cât timp au în campionatul intern nume mari din sportul rege.

Benzema continuă la Real Madrid

Karim Benzema (35 de ani), deși se află la final de contract cu Real Madrid, a decis să respingă solicitarea și să continue pe Santiago Bernabeu și din vară, pentru al 14-lea an la rând, anunță Marca.

Totuși, arabii sunt dispuși să aștepte și să-i facă o nouă ofertă superstarului francez spre finalul carierei, după modelul lui Cristiano Ronaldo.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite