Cristiano Ronaldo, „trădat” de Sergio Ramos, jucătorul alături de care a evoluat timp de 9 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergio Ramos (36 de ani) a evoluat la Real Madrid timp de 9 ani alături de Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, fundașul spune că Lionel Messi, actualul său coechipier de la PSG, este „cel mai bun jucător pe care fotbalul l-a dat vreodată”.

Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo au scris istorie la Real Madrid. Foto EPA EFE
Sergio Ramos și Cristiano Ronaldo au scris istorie la Real Madrid. Foto EPA EFE

Timp de 16 ani, Sergio Ramos și Lionel Messi au fost rivali în Spania. Începând din 2005 și până în 2021, cei doi au fost ”dușmani” în derby-urile Real Madrid - Barcelona. Din vara lui 2021, cei doi sunt coechipieri la clubull milionarilor, PSG, unde Ramos l-a putut urmări pe Messi îndeaproape.

Acum, fundașul spaniol spune despre Messi că este GOAT - Greatest of all times, cel mai bun din toate timpurile, deși a jucat 9 ani cu alt pretendent la această distincție, Cristiano Ronaldo. „Am suferit ani buni jucând împotriva lui Messi. Acum mă bucur de el. Este cel mai bun jucător pe care fotbalul l-a dat vreodată”, a spus Ramos pentru PSG TV.

Dueluri de foc Messi - Sergio Ramos în perioada în care cei doi erau adversari. Captură TV
Dueluri de foc Messi - Sergio Ramos în perioada în care cei doi erau adversari. Captură TV

Ca o concidență, atât Lionel Messi, cât și Sergio Ramos, au 45 de prezențe în ”El Clasico”. Argentinianul a marcat contra lui Real Madrid de 26 de ori și a oferit 14 assist-uri. Cei doi, alături de Sergio Busquets, dețin recordul prezențelor în partidele din Barca și Real, cu mențiunea că Busquets încă joacă la formația catalană și îi poate depăși.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite