„Jucăriile“ arabilor: Benzema, salariu colosal pentru a merge în Regat

0
Publicat:

Nu doar Lionel Messi (35 de ani) e urmărit de saudiți pentru un transfer în campionatul lor. Jurnalistul Najeeb Al-Jeddawi a scris că Al-Ittihad Jeddah, liderul primei ligi în acest moment, se află în negocieri avansate cu... Karim Benzema (35 de ani). Atacantul francez, căpitan al Realului, e al doilea marcator din La Liga, având 14 reușite într-un clasament în care Robert Lewandowski (Barcelona) e lider, cu 17 goluri.

Karim Benzema, algerian de origine, e un jucător foarte popular în lumea arabă
Karim Benzema, algerian de origine, e un jucător foarte popular în lumea arabă

Benzema, al cărui contract cu Real Madrid se încheie pe 30 iunie, ar urma să semneze pe două sezoane cu Al-Ittihad. În cazul său, contractul său va fi mult sub celor oferite lui Ronaldo și Messi, de „doar“ 60 de milioane de euro pe an. Transfermarkt.com, cel mai renumit site de mercato din lume, deja evaluează șansele acestei mutări la 58%. Ziarul saudit „Al-Yaoum“ a și indicat data ultimului meci pentru Benzema, în tricoul blanco: 4 iunie, când Real Madrid va primi, acasă, vizita celor de la Athletic Bilbao.

Agentul lui Benzema, Karim Jaziri, dar și unul dintre frații fotbalistului, vor veni, la Jeddah, în următoarele zile, pentru a purta ultimele negocieri cu șefii lui Al-Ittihad și pentru a inspecta orașul în care actualul atacant al lui Real se va stabili, începând din următorul sezon“, au scris ziariștii de la „Al-Yaoum“.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite