Begu o va înfrunta, diseară, pe Serena Williams într-un decor deprimant: Ce se întâmplă la French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Begu

Trei românce sunt programate, astăzi, în turul I de la Roland Garros, iar meciul cel mai aşteptat îl va juca Irina, după ora 22.00, ora României (Eurosport).

România a avut două sportive, în prima zi de la French Open 2021. Dacă Ana Bogdan (102 WTA) a trecut în turul II şi urmează să o întâlnească pe Naomi Osaka (2 WTA) - meciul va fi programat, ulterior -, în schimb, Patricia Ţig (63 WTA) a cedat în duelul cu Osaka.

Astăzi, pe rând, vor intra pe teren, în cadrul complexului „Stade Roland Garros“, următoarele jucătoare din România:

*Sorana Cîrstea (61 WTA) - Johanna Konta (20 WTA) - după ora 16.00

*Mihaela Buzărnescu (173 WTA) – Arantxa Rus (84 WTA) - după ora 18.00

*Irina Begu (74 WTA) - Serena Williams (8 WTA) - după ora 22.00

E clar că Irina are cel mai atractiv meci al zilei, însă, din păcate, el se va disputa în faţa unor tribune goale! Asta deoarece, în Franţa e încă în vigoare măsura carantinei de noapte. Care intră în vigoare de la ora 21.00. Drept urmare, după cum a informat trimisul Digi Sport la Paris, în prima zi de la Roland Garros, fanii au fost rugaţi să părăsească complexul începând cu ora 20.15. În aceste condiţii, patru meciuri au început cu public şi s-au încheiat fără spectatori, după cum a relatat trimisul Digi Sport. Mai mult, două meciuri s-au disputat, integral, cu tribunele goale! 

Aşa cum se va întâmpla, diseară, şi cu confruntarea Irina Begu - Serena Williams, care va începe după ora 22.00. Acesta va fi ultimul meci al zilei pe „Philippe Chatrier“, arena principală din cadrul complexului „Stade Roland Garros“.

5.000 de oameni pot asista, zilnic, la meciurile de la French Open 2021, în primele zece zile ale turneului. În ultimele cinci zile, capacitatea va creşte la 13.000 de spectatori.   8 iunie e data la care Guvernul francez va schimba ora carantinei de noapte: de la 21.00 la 23.00.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite