Becali, reacţie scurtă după ce Piţurcă l-a distrus la televizor: Ce măsură a luat împotriva fostului selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înconjurat de oameni care nu-i ies din cuvânt şi aducând antrenori care, în realitate, îi devin secunzi, Gigi Becali a început să creadă că e un specialist în fotbal.

Victor Piţurcă, omul care l-a implicat pe actualul finanţator al roş-albaştrilor în acest sport, la începutul anilor 2000, insistă că Becali nu înţelege nimic din fenomen. Intr-o intervenţie la Telekom Sport, fostul selecţioner, care a lucrat cu Becali la Steaua în trei rânduri, câştigând şi titlul în 2001, a explicat că latifundiarul face mult rău FCSB-ului.

„Ce pot să vă spun eu e că Gigi e antifotbal. N-are nimic în comun cu fotbalul! El chiar crede că ştie ceva acum şi vorbeşte cu antrenorii. Nu poate să ştie nimic. Nu poţi să te pricepi stând la birou şi dând comenzi. Şi sunt mulţi pe acolo (n.r. la FCSB) care nu ştiu fotbal. Dar sunt acolo. Noroc că sunt condiţiile astea în fotbalul românesc, că altfel ar trebui să termine mereu pe locul 4-5, dacă erau echipe mai bune“, a spus Piţurcă. Acesta a explicat că din cauza patronului, mulţi dintre jucătorii aduşi la FCSB au prestaţii din ce în ce mai slabe.

„Dacă era după cheltuieli, după investiţii, FCSB trebuia să câştige campionatul autoritar. Copiii de la Viitorul vedem că au regresat. O să se supere Gigi, probabil, dar numai din cauza lui. El îşi face rău cu mâna lui. Ei nu mai au aceeaşi personalitate când intră în teren. Aceşti jucători, în loc să crească, s-au dus în jos“, a completat fostul selecţioner.

Sunt unii oameni pe care mi i-am şters din memorie. Unul dintre ei e domnul Piţurcă. Atunci când vorbeşte ceva, nu mă interesează. Gigi Becali finanţator FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite