Becali nu mai suportă umilinţele. Îşi face jucătorii căcăcioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa lui Gigi Becali nu mai bate pe nimeni în campionat
Echipa lui Gigi Becali nu mai bate pe nimeni în campionat

La o zi după ce FCSB  a înregistrat un nou rezultat negativ, 1-1 chinuit la Mioveni, patronul Gigi Becali a ieşit cu declaraţii. Acum l-a luat în colimator pe Adrian Şut, la adresa căruia a folosit cuvinte nu tocmai ortodoxe.

Patronul de la FCSB nu l-a menajat pe Adrian Şut (23 de ani), chiar dacă în urmă cu câteva luni îl ridica în slăvi pe închizătorul formaţiei sale: ”Va fi cel mai mare fotbalist al României, veţi vedea. E cinci clase peste Pintilii”.

Acum, după evoluţia lui Şut din cel mai recent meci al celor de la FCSB, 1-1 cu CS Mioveni, şterge pe jos cu mijlocaşul defensiv, după ce acesta nu a reuşit să blocheze adversarii la faza golului primit de FCSB.

”Dacă era după mine, făceam mai mare sacrificiu la meciul cu Mioveni. Dacă era după mine, nici Tavi Popescu, nici Ovidiu Popescu nu jucau. Dar nu m-am băgat. Sunt puţin supărat, dacă îi dai pasă unui adversar, apoi mai şi deviezi mingea în poartă... Dacă eşti fotbalist la FCSB, nu dormi, tată! Nu e pat de dormit în careu la FCSB!

Câtă bază mi-am pus în băiatul ăsta... (n.r. Adrian Şut) dar probabil de frică, a văzut concurenţă, şi în loc să reacţioneze altfel a făcut caca. Doamne, iertaţi-mă, am scăpat”, a spus Becali la Pro Arena.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite