FCSB, 3 puncte în 4 meciuri. Duckadam nu îi vede pe roş-albaştri revenind în lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

FCSB a obţinut doar un punct în etapa a 4-a Superligii, remizând 1-1, în partida cu CS Mioveni. Gazdele au deschis scorul în minutul 45 prin Ionuţ Balaur, iar roş-albaştrii au reuşit egalarea în minutul 79, prin David Miculescu.

După partidă, Helmut Duckadam, fosta glorie a Stelei, afirmă că antrenată de Nicolae Dică nu va câştiga nici în acest an titlul. Fostul mare portar ia în considerare prestaţiile proaste avute de FCSB de la începutul acestui sezon, echipa reuşind să adune doar 3 puncte în 4 meciuri.

„Dacă nu reuşeşti să câştigi cu Mioveni, ai şanse tot mai mici la campionat. Sper să mai apuc să văd la FCSB o echipă din care să ştiu măcar 9 titulari. Ei îşi doresc o echipă omogenă, dar nu ai cum să ajungi la omogenitate aşa. Bine, e greu să faci o analiză, pentru că a jucat împotriva unei echipe care doar s-a apărat. FCSB nu a pierdut două puncte, a câştigat un punct. Dacă nu era Târnovanu, pierdea meciul. FCSB trebuie să fie foarte mulţumită cu un punct”, a spus Helmut Duckadam la Digisport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite