Becali, bulversat după „jaful“ de la Giurgiu: de ce a plecat de la meci şi ce sfat i-a dat arbitrului care a nimicit Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Finanţatorul roş-albaştrilor a părăsit stadionul, în minutul 61, imediat după ce Astra a majorat scorul din penalty. Prins de jurnalişti în parcarea arenei, latifundiarul şi-a găsit cu greu cuvintele.

Steaua a fost „furată“ ca-n codru, după cum „Adevărul“ a explicat aici. Modul în care campioana a fost dezavantajată, la Giurgiu, i-a pus pe jar pe oficialii bucureştenilor, iar preşedintele Valeriu Argăseală a venit în faţa camerelor de luat vederi tremurând de nervi.

Gigi Becali, în schimb, a fost, pur şi simplu, şocat de ce au făcut Colţescu şi asistenţii săi şi, de aceea, a părăsit stadionul, imediat după ce Astra a punctat pentru 2-0 după un penalty acordat, totuşi, corect pentru giurgiuveni.

Latifundiarul a dialogat cu ziariştii care l-au abordat în parcarea stadionului.

Ce a spus?

„Ce să fac? Au fost două goluri anulate aiurea şi un 11 metri care n-a fost. Nu cred că s-a mai întâmplat aşa ceva în istoria fotbalului. N-am plecat că am fost supărat şi nici nu vreau să-l jignesc pe Colţescu. Nici nu poţi să-i spui ceva omului, fiindcă eu nu cred că se mai dau bani la arbitri. Colţescu trebuie doar scos din arbitraj.
Cum să pierzi cu 0-2 în faţa unei echipe care n-a depăşit centrul terenului? Ar fi trebuit să avem 2-0 la pauză. Apoi, a venit şi un penalty inventat pentru Astra“, şi-a început Becali discursul.

Apoi, a continuat: „Eu, ca şi creştin, l-aş îndruma pe Colţescu să meargă undeva la tratament. Eu sunt convins că arbitrii nu mai iau şpagă. Greşeala e omenească, dar ce a făcut Colţescu n-a fost o greşeală omenească. La pauză, m-a sunat Porumboiu şi mi-a zis că n-a văzut aşa ceva în viaţa lui. Nu sunt foarte supărat. Am plecat de la meci ca un fel de protest, să arăt că aşa nu se mai poate, cu astfel de arbitraje“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite