Bayern face implozie: Bătaie între Mane și Sane! Detaliile unui scandal de proporții

0
Publicat:

Atacanţii Leroy Sane şi Sadio Mane au fost implicaţi într-o altercaţie în vestiarul lui Bayern Munchen, după eşecul cu Manchester City (0-3), din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, conform ziarului german Bild.

Sadio Mane și Leroy Sane, în mijlocul unui scandal ultramediatizat
Sadio Mane și Leroy Sane, în mijlocul unui scandal ultramediatizat

După meciul de pe Etihad Stadium, senegalezul Mane i-ar fi tras o palmă lui Sane, în urma căreia internaţionalul german a rămas cu buza umflată. Ceilalţi coechipieri au intervenit pentru a opri conflictul.

Bayern Munchen nu a comentat informaţiile apărute în presă despre incident şi nici despre luarea unor măsuri disciplinare. Canalul Sport1 a relatat că Oliver Kahn, preşedintele Consiliului de administraţie, şi directorul Hasan Salihamidzici s-au reunit, miercuri, pentru a discuta incidentul şi a stabili eventuale sancţiuni.

Sadio Mane a intrat în teren în minutul 69, în locul lui Jamal Musiala, şi-a a avut câteva contre verbale cu Leroy Sane în timpul meciului. Transferat în vară de Bayern, Sadio Mane a semnat un contract până în iunie 2025, dar randamentul lui a fost departe de cel arătat la Liverpool. După ce a suferit o fractură de peroneu, senegalezul a ratat CM 2022 şi a revenit în februarie pe teren.

Bayern a renunţat la antrenorul Julian Nagelsmann acum trei săptămâni şi l-a înlocuit cu Thomas Tuchel.

Liga Campionilor, sferturi, tur

*Benfica – Inter Milano 0-2

*Manchester City – Bayern Munchen 3--0

Meciurile retur sunt programate pentru 19 aprilie.

*Real Madrid – Chelsea 2-0

*AC Milan – Napoli 1-0

Meciurile retur sunt programate pentru 18 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite