Bayern are un jucător cu postări pro palestiniene: Reacția clubului într-un scandal de proporții

0
Publicat:

Clubul Bayern Munchen va avea o discuţie cu fundaşul său marocan, Noussair Mazraoui, în urma postărilor sale pro-palestiniene de pe reţelele de socializare.

Noussair Mazraoui
Noussair Mazraoui

Internaţionalul marocan de 25 ani a postat duminică un videoclip pe reţelele de socializare în care le dorea victoria palestinienilor în conflictul cu Israelul: ''Doamne, ajută-i pe fraţii noştri oprimaţi din Palestina să obţină victoria. Dumnezeu să arate milă pentru cei morţi, Dumnezeu să le vindece rănile''.

Într-un comunicat, Bayern Munchen a precizat că l-a contactat imediat pe Mazraoui, care se află la echipa sa naţională şi că va avea o discuţie cu jucătorul după revenirea la Munchen.

''Toată lumea, inclusiv fiecare angajat şi fiecare jucător, ştie ce valori reprezintă Bayern. Le-am exprimat deja public şi fără echivoc imediat după atacul terorist asupra Israelului. Ne pasă de prietenii noştri din Israel şi să le stăm alături. În acelaşi timp, sperăm la o convieţuire paşnică a tuturor oamenilor din Orientul Mijlociu'', se arată în comunicat.

Militanţii Hamas au lansat un atac surpriză asupra Israelului, pe 7 octombrie, şi au omorât circa 1.300 de persoane, majoritatea civili.

Ca represalii, de mai multe zile, armata israeliană bombardează Fâşia Gaza, un mic teritoriu sărac şi sub asediu situat între Israel şi Egipt, făcând peste 2.200 de morţi de partea palestiniană, majoritatea civili, printre care 724 de copii, potrivit autorităţilor locale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite