Bayern a dat lovitura verii: Harry Kane, prezentat oficial. Cumpărat pe o sumă astronomică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Harry Kane (30 de ani) a fost prezentat sâmbătă la Bayern Munchen, care a reușit să-l achiziționeze de la Tottenham Londra. Atacantul a semnat un contract până în vara anului 2027 și va purta tricoul cu numărul 9.

Harry Kane, după ce a trecut vizita medicală. Foto Profimedia
Harry Kane, după ce a trecut vizita medicală. Foto Profimedia

Bavarezii l-au cumpărat pe starul britanic - cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei - cu 110 milioane de euro. Campioana Germaniei i-a oferit și un salariu astronomic lui Harry Kane, care va câștiga 25 de milioane de euro pe an la Bayern Munchen.

Englezul și-a luat rămas bun de la suporterii săi printr-un mesaj video: "E greu să pun în cuvinte modul în care vreau să le spun “la revedere” unor fani și unui club care au făcut atât de multe pentru mine, în carieră. Veți rămâne mereu în inima mea. Vă mulțumesc, fani ai echipei Tottenham”, și deja și-a arătat atașamentul pentru culorile munchenezilor.

Poate debuta diseară, în Cupa Germaniei

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Bayern, unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Am spus mereu că vreau să concurez la cel mai înalt nivel și să demonstrez ceea ce pot. Acest club se definește prin mentalitatea de învingător. Mă simt foarte bine aici", a spus Harry Kane.

Englezul va avea numărul 9 la Bayern Munchen. Foto Facebook
Englezul va avea numărul 9 la Bayern Munchen. Foto Facebook

Bayern încearcă să se miște rapid și să înregistreze contractul atacantului, astfel încât acesta să poată juca în Supercupa Germaniei, cu RB Leipzig, în această seară, de la ora 21.45, în direct la Digi Sport 2.

Harry Kane a marcat 280 de goluri în 435 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Tottenham, începând din 2011, fiind cel mai bun marcatori din istoria clubului londonez. El este al doilea golgheter all time din Premier League, cu 213 goluri, fiind depăşit doar de Alan Shearer (260). El este, totodată, golgheterul all-time al naţionalei Angliei, cu 54 de goluri în 84 de selecţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite