Baschetbalista Florina Paşcalău s-a accidentat grav la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componentă a naţionalei României de baschet, Florina Paşcalău s-a accidentat grav la genunchiul stâng, în meciul câştigat duminică seara de echipa sa, Cras Taranto, în prima ligă italiană.

Finalul partidei dintre Erg Priolo şi Cras Taranto a fost cu ghinion pentru jucătoarea naţionalei României, care s-a accidentat grav, cu şase secunde rămase din meci. Potrivit Mediafax, Florina Paşcalău a avut un meci reuşit, cu 10 puncte şi 8 recuperări, pentru victoria echipei sale, cu 74-57.

Baschetbalista originară din Cluj a fost supusă imediat unor prime investigaţii medicale, clubul Cras Taranto anunţând luni seara că radiografiile nu arată vreo ruptură osoasă. "După revenirea la Taranto, Florina Paşcalău va fi supusă şi unei rezonanţe magnetice", au anunţat oficialii italieni, speriaţi de posibilitatea unei rupturi de ligamente.

Florina Paşcalău este prima jucătoare din România, care a fost draftată în SUA, în WNBA, iar de anul trecut joacă la Cras Taranto. Accidentarea sa a survenit în meciul disputat chiar împotriva echipei la care a jucat mai multe sezoane înaintea transferului la Taranto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite