Barcelona şi Atletico zâmbesc. Real Madrid, învinsă la Sevilla!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa a 30-a din Spania, una intermediară, a dat încă o lovitură echipei lui Ancelotti. După eşecul din „El Clasico“, Real s-a înclinat miercuri seară şi la Sevilla, 1-2, şi a căzut pe locul 3, la trei puncte în spatele lui Atletico şi două de Barcelona.

În două etape, Real a pierdut şase puncte. E drept, a şi avut două meciuri grele, derby-ul cu Barcelona, de pe „Bernabeu“, şi meciul cu FC Sevilla, cea mai grea deplasare care le-a rămas „galacticilor“ pe acest final de sezon. 

Deşi au deschis scorul după o lovitură liberă a lui Ronaldo (14), deviată de un jucător de la Sevilla, gazdele au egalat repede, prin Bacca (19).

Apoi Real a dominat, a presat, dar golul decisiv l-a reuşit acelaşi atacant columbian (72), după o pasă primită de la căpitanul Rakitici, cel care, cu câteva secunde înainte, l-a umilit pe Pepe, cu o preluare de efect.  

S-a încheiat 2-1 pentru Sevilla, iar Real rămâne cu 70 de puncte şi cade pe locul 3. Este pentru prima dată din mai 2009 când gruparea din Madrid pierde două meciuri consecutive, în campionat.

Lider este Atletico Madrid, care, după succesul cu Granada, 1-0 (Diego Costa 63), a acumulat 73 de puncte, unul mai mult decât Barcelona, ocupanta locului secund. Catalanii s-au impus cu 3-0 în faţa celor de la Celta, dar şi-au pierdut portarul titular, pe Valdes, accidentat

Au mai rămas doar opt etape, iar finalul de sezon se anunţă incendiar în Spania

Atletico, deşi este pe primul loc în acest moment, are parte de cel mai complicat program, cu deplasări la Bilbao şi Barcelona. 

Vezi şi 

VIDEO Lovitură grea pentru Victor Valdes. Portarul şi-a încheiat cu o accidentare cariera la Barcelona şi va rata Mondialul din Brazilia

Luptă palpitantă în Spania. Cu cine mai au de jucat Atletico, Real şi Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite