VIDEO Steaua - ASA Tg. Mureş 0-1! Mureşenii trec pe primul loc, cu 5 etape până la final! Programul celor două echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASA Târgu Mureş a dat lovitura pe "Arena Naţională", câştigând cu 1-0 meciul cu Steaua, cu un gol marcat de Ianis Zicu în prima repriză. Ardelenii sunt pe primul loc în Liga 1, iar Steaua e în derivă înaintea derbyului cu Dinamo.

ASA Târgu Mureş a câştigat cu 1-0, cu un gol marcat de Ianis Zicu. A fost o primă repriză destul de echilibrată, cu un plus pentru mureşeni, care au şi înscris. În partea a doua, Steaua dominat pe de-a întregul repriza şi a ratat ocazii prin Varela, Ţucudean (VIDEO) şi Iancu. Steliştii ar fi putut primi şi un penalty, la henţul lui Sepsi din minutul 81, dar brigada de arbitri nu a acordat nimic.

ASA a trecut pe primul loc în clasament, are două puncte în faţa Stelei (62, respectiv 60 de puncte), dar şi avantajul rezultatelor directe, pentru că a câştigat ambele partide. Cu alte cuvinte, mureşenii au nevoie de 13 puncte în ultimele 5 etape (4 victorii şi un egal) pentru a fi siguri că devin campioni.

Ar fi o performanţă istorică pentru cei de la ASA, echipă care a promovat anul trecut în Liga 1. Pentru Steaua urmează un derby cu Dinamo, în condiţiile în care postul lui Gâlcă este "în aer". 

Cum s-a marcat golul

Minutul 37: Corner executat de Voiculeţ, Zicu a scăpat din marcajul lui Tănase şi a înscris din faţa porţii (VIDEO)

Reacţii după meciul Steaua - ASA Tg. Mureş 0-1

Echipele
Steaua : Arlauskis – Râpă (Vâlceanu 81), Varela, Toşca, Guilherme . Bourceanu (Iancu 60), Prepeliţă – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Ţucudean. Antrenor: Constantin Gâlcă
ASA Tg. Mureş: Stăncioiu – Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Mureşan, Ndoye – Zicu (Manolov 77), Voiculeţ, Bumba (Goga 85) – Axente (Hora 68). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cu cine mai au de jucat cele două echipe
ASA: Viitorul (acasă), Gaz Metan Mediaş (deplasare), Petrolul (a), Astra (d), Oţelul (a)
Steaua: Dinamo (deplasare), Chiajna (acasă), FC Braşov (d), FC Botoşani (a), CSMS Iaşi (d)
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite