Au încălzit gheaţa! Condiţii incredibile la un meci de hochei în SUA VIDEO

0
0
Hochei

Când spun că va fi un meci „Clasic al iernii“, americanii nu glumesc! Dovada e ceea ce s-a întâmplat în confruntarea Minnesota Wild - St. Louis Blues.

În România, un meci de hochei transmis la televizor n-ar interesa pe nimeni. În NHL, campionatul nord-american, acest sport e atât de iubit, încât fanii sunt dispuşi să stea în tribune, în aer liber, la temperaturi de -18 grade Celsius!

Exact asta s-a întâmplat, în weekend, pe arena „Target Field“ cu ocazia „Winter Classic“, meci în care s-au întâlnit Minnesota Wild şi St. Louis Blues. Potrivit Eurosport, partida a început la -7 grade Celsius, temperatura oficială, care însă s-a simţit ca -18 grade Celsius din cauza vântului! Astfel, s-a stabilit recordul pentru jocul disputat la cea mai scăzută temperatură din istorie în NHL.

Potrivit postului Fox 9 Minneapolis, la ora partidei, a fost atât de frig, încât organizatorii au fost nevoiţi să încălzească gheaţa pentru ca suprafaţa de joc să fie netedă.

În ciuda acestor condiţii meteo incredibile, mii de oameni au asistat la meci din tribune. Iată un reportaj realizat înainte de partidă:

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite