Horațiu Moldovan, transfer spectaculos la Atletico Madrid. Spaniolii îi plătesc clauza de reziliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, fotbalul românesc să pregătește de o nouă tranzacție spectaculoasă. Potrivit Fanatik, Atletico Madrid s-a hotărât să achite Rapidului clauza de reziliere a portarului Horațiu Moldovan, de 800.000 de euro.

Horațiu Moldovan e urmărit de mai multe formații din Spania. Foto FC Rapid
Horațiu Moldovan e urmărit de mai multe formații din Spania. Foto FC Rapid

Formația din capitala Spaniei, una dintre cele mai titrate grupări din LaLiga, s-ar fi hotărât joi seară să-i achite clauza de reziliere lui Horațiu Moldovan, convinsă de prestațiile solide avute atât în poarta „alb-vișiniilor”, cât și la naționala României. Goalkeeperul mai este dorit de Betis Sevilla, astfel că cine plătește prima îl va înregimenta pe fotbalistul giuleștean.

Conform Fanatik, trupa lui Diego Simeone s-ar fi decis azi-noapte să achite clauza lui Horațiu Moldovan de la Rapid, care se ridică la 800.000 de euro. Ar fi o adevărată lovitură care urmează să fie dată de Horațiu Moldovan chiar înainte de Campionatul European 2024 din Germania. Însă e greu de crezut că românul îi va lua fața titularului de drept din poarta madrilenilor, Jan Oblak.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite