Atenţie, CFR Cluj! Aceasta este cea mai bună echipă a lui Inter Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stramaccioni

Andrea Stramaccioni, antrenorul milanezilor, a anunţat că va folosi ce are mai bun pentru meciul din această seară contra lui AS Roma din semifinalele Cupei Italiei.

La trei zile după ce s-au întâlnit în Serie A (scor 1-1), AS Roma şi Inter Milano vor juca din nou pe Olimpico în această seară (ora 21.45, DigiSport 1) în prima manşă a semifinalelor Cupei Italiei. „Este un obiectiv important pentru noi, voi folosi cea mai bună echipă pe care o am la dispoziţie”, a anunţat Andrea Stramaccioni, cel care s-a născut la Roma şi a crescut în peluza echipei giallo-rosso.
Din formaţia lui Inter, adversara lui CFR Cluj din Liga Campionilor, nu va lipsi Cristian Chivu, însă problemele sunt în atac, de unde absentează Antonio Cassano şi Diego Milito.
De la Inter a plecat Wesley Sneijder, care a ales să joace pentru Galatasaray. Acesta a fost primit cu surle şi trâmbiţe pe Bosfor. „De ani de zile ne căutăm un nou număr 10, succesorul românului. În sfârşit, am găsit noul maestru. Hagi a fost ultimul "decar" adevărat. Avea 31 de ani cînd a venit în Turcia, Wesley e cu trei ani mai tînăr. Avem cel mai bun fotbalist al Olandei", a declarat Ugur Hamedi, preşedintele fan clubului Galata.

Meci greu pentru Ajax

La o săptămână după ce a trecut la pas de Feyenoord, scor 3-0, Ajax Amsterdam, adversara Stelei din Europa League, va juca duminică pe terenul lui Vitesse Arnhem. Fosta echipă a lui Ştefan Nanu a învins  în tur chiar pe Amsterdam Arena cu 2-0. La fel ca Ajax, Vitesse are câţiva jucători tineri, de mare perspectivă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite