A fost coleg cu coloşii Zola şi Casiraghi, însă a fost uimit de un fost jucător al CFR-ului. Dan Petrescu a dezvăluit cine e fotbalistul unic, care l-a cucerit imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu (stânga)
Dan Petrescu (stânga)

Actualul antrenor al celor de la Dinamo Moscova a avut o carieră impresionantă ca jucător, a evoluat la formaţii importante şi a văzut fotbalişti de calitate. „Bursucul“ susţine însă că un atacant, care şi-a făcut un nume în Liga I, l-a surprins, cum n-a făcut niciun alt jucător.

Lacina Traore (22 de ani) a fost descoperit de CFR Cluj şi, ulterior, a fost vândut la Kuban Krasnodar, acolo unde antrena Dan Petrescu. Ascensiunea ivorianului a continuat, iar el joacă acum în ofensiva „miliardarilor“ de la Anji, împreună cu Samuel Eto’o.

Dan Petrescu e de părere că fostul său elev va părăsi, în curând, Rusia, urmând să ajungă la un campionat mult mai puternic, precum cel englez.

Ce a spus?

„Ştiam că Traore e un jucător de mare valoare, care va exploda, de la primele antrenamente deja, vorbeam cu toţi secunzii că un aşa jucător n-am avut, n-am antrenat şi rar am văzut ca şi coechipier. Şi am jucat cu fotbalişti foarte mari în echipă, dar ca Traore mai rar“, a povestit Dan Petrescu pentru citynews.ro.

„Sunt convins că Traore va face saltul. Cred că ar fi excelent, dacă ar ajunge în Anglia, în scurt timp. Sper ca cineva să aibă ochi şi fler să-l cumpere. Când era în România, au fost mulţi care n-au crezut în el. Sper să nu fie la fel şi în Anglia, fiindcă are potenţial extraordinar“, a încheiat tehnicianul celor de la Dinamo Moscova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite