Astra - Steaua şi Concordia - Viitorul se joacă de la ora 18.30. Sunt ultimele meciuri ale anului 2013 disputate în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai lung sezon din fotbalul românesc se va termina diseară, după încheierea celor două meciuri restante din Liga I.

La Giurgiu, Astra va primi vizita Astrei, într-un meci care se anunţă tensionat, în principal din pricina declaraţiilor date de oficialii celor două echipe. Gazdele au fixat preţuri uriaşe la bilete, între 100 şi 200 de lei, pentru a-i împiedica pe fanii Stelei să-şi susţină echipa la meci. Steaua l-ar putea pierde azi pe Kapetanos, care va fi judecat de Comisia de Disciplină şi are şanse mari să fie suspendat, deoarece l-a lovit cu pumnul pe Mureşan, la meciul de miercuri. Partida va începe la ora 18.30 şi va fi transmisă de Antena 1 şi Dolcesport. 

În cealaltă restanţă se vor întâlni Concordia Chiajna şi Viitorul Constanţa, tot de la ora 18.30, dar pe Digisport. Chiajna e în pericol să-şi piardă antrenorul, deoarece Ionuţ Chirilă va fi judecat pentru declaraţiile făcute la începutul săptămânii, când a acuzat că LPF şi FRF încearcă să salveze Viitorul de la retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite