Arpad Paszkany: „Kapetanos va marca mai multe goluri la CFR decât alţi atacanţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a confirmat astăzi faptul că CFR l-a achiziţionat pe grecul Pantelis Kapetanos. Acesta spune că în tricoul vişiniu, atacantul va fi şi ma prolific.

Este oficial! Clubul CFR a anunţat prin vocea principalului finanţator Arpad Paszkany că grecul Pantelis Kapetanos a semnat un contract cu CFR Cluj. Acesta urmează să se prezinte în cantonamentul echipei mâine:

„Da, pot să vă confirm faptul că Pantelis Kapetanos este jucătorul CFR-ului. Sunt convins că va înscrie mai multe goluri decât au făcut-o în trecut alţi atacanţi ai noştri. Este totul în regulă, nu mai poate apărea nicio surpriză. Îi urez multă baftă şi să-şi arate calităţile la noi. Vom mai aduce şi un mijlocaş în perioada următoare, care vine de afară, nu a jucat niciodată în prima ligă“, a declarat acesta.

"Bun venit, Pantelis Kapetanos. Pantelis Kapetanos este cea mai nouă achiziţie a CFR 1907 Cluj. Atacantul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe 3 ani şi jumatate. În speranţa că se va integra cât mai repede în echipa noastră, îi urăm bun venit şi succes!", se arată şi pe site-ul oficial al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite