Arabii au recuperat ceasul de 180.000 de dolari al lui Olăroiu: Reacţia antrenorului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olaroiu

La o lună şi jumătate după ce a fost jefuit în Italia, în timp ce se plimba pe stradă alături de soţia sa, antrenorul român, un colecţionar înrăit de ceasuri scumpe, a reintrat în posesia obiectului de lux, marca Richard Mille.

Cosmin Olăroiu a fost „ţepuit“ de chinezii de la Jiangsu Suning, care l-au lăsat fără aproape zece milioane de dolari, după ce au desfiinţat echipa, refuzând să plătească salariul lui Oli, dar şi prima pentru câştigarea titlului în 2021.

Dacă această pierdere n-a putut fi evitată de tehnicianul de 52 de ani, în schimb, el a primit o veste bună, după ce, la finalul lunii august, a fost jefuit în Italia. Atunci, un individ s-a apropiat de el, l-a îmbrăţisat, după care a luat-o la fugă! După câteva secunde, Oli a realizat că hoţul i-a luat ceasul de lux, în valoare de 180.000 de dolari.

Acum, potrivit „Gulf News“, obiectul de lux a fost recuperat în Dubai (Emiratele Arabe Unite). Potrivit sursei citate, ceasul lui Olăroiu a fost vândut, de mai multe ori, pe piaţa europeană, după care, într-un final, a ajuns în Dubai. Aici, a fost recuperat, iar trei indivizi au fost arestaţi, în acest caz.

„Ceasul a fost recuperat de departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai“, au anunţat arabii pe Twitter.

Într-o fotografie publicată de cei de la „Gulf News“ se vede şi momentul în care Olăroiu, care deţine mai multe locuinţe în zona Golfului Persic, primeşte ceasul recuperat de poliţia din Emirate.

Ce a spus Cosmin Olăroiu?

*Poliţia din Dubai şi-a arătat profesionalismul în recuperarea ceasului furat. Acest lucru arată de ce Dubai e cel mai sigur oraş din lume. Oamenii trăiesc aici fără să-şi facă griji că li se poate întâmpla ceva.

Olaroiu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite