Gigi Becali, acuzat de prostie: „Ducem bolnavii de COVID în Ungaria. Mi-e ruşine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Se extinde focarul de la FCSB, unde tot stafful tehnic, în frunte cu antrenorul Edward Iordănescu, e infectat cu SARS-CoV-2. Iar numărul fotbaliştilor cu simptome creşte.

Problemele de la FCSB au început cu trei cazuri apărute, acum două săptămâni, în rândul unor jucători mai puţin cunoscuţi. Apoi, brusc, Budescu şi Şut au fost loviţi de o răceală puternică şi, preventiv, au fost plasaţi în izolare, deşi primele teste au furnizat rezultate negative. 

Situaţia s-a înrăutăţit apoi, Edward Iordănescu şi stafful său fiind diagnosticaţi cu COVID-19, după cum „Adevărul“ a scris aici. De altfel, antrenorul principal şi secunzii săi vor rata meciul din weekend, cu Mioveni. Şi nu doar ei, pentru că, între timp, fotbaliştii Cătălin Straton şi Sorin Şerban au avut şi ei teste care au confirmat infecţia cu SARS-CoV-2.

Aşadar, focarul de la FCSB se extinde, dar patronul descurajează puternic vaccinarea. Vorbim despre o soluţie medicală, care nu previne îmbolnăvirea, însă te fereşte de formele grave ale bolii. Exact acest lucru a fost subliniat şi de Dinu Gheorghe, fost preşedinte al Rapidului. Într-o declaraţie oferită pentru prosport.ro, „Vamă“ s-a arătat dezamăgit de ultimele declaraţii date de latifundiarul din Pipera.

Ce a spus Dinu Gheorghe?

*Nu cred că poate decide Gigi Becali în numele fiecărui jucător de la FCSB. Dacă un jucător vrea să se vaccineze, n-ai ce să-i ceri. E un subiect care trebuie tratat cu atenţie. Nu poţi să zădărniceşti dorinţa unui om de a nu se pricopsi cu acest virus nenorocit.

*Văd că lumea nu înţelege. Mă aşteptam ca domnul Becali să declare altceva. A te vaccina nu înseamnă că nu mai poţi să contactezi boala. Dar faci o variantă mai uşoară, ai nişte anticorpi care se pot lupta cu virusul. Nu ai nevoie de spitalizare, asta e marea problemă în România. Am ajuns să ducem bolnavi în Ungaria. Mi-e ruşine!

*Pentru domnul Becali... a te vaccina înseamnă a te proteja şi a încerca să previi eventuale consecinţe grave ale virusului. A impune cuiva să nu se vaccineze mi se pare o prostie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite