Dinamo, lovitură de imagine: Florin Răducioiu revine la club. „Vorbeşte bine româneşte acum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Răducioiu / FOTO Sport Pictures

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ e în insolvenţă, aflată în subsolul clasamentului Ligii I, cu litigii interminabile care pot „îngropa“ definitiv clubul, însă reuşeşte, în continuare, să atragă nume mari.

Dinamo duce lipsa unui lot competitiv, capabil de a scoate echipa din impas, dar adună vedete în staff. Mai întâi, s-a întors Mircea Rednic pe bancă, iar acum printre oficialii echipei va fi cooptat şi „Marele blond“, Florin Răducioiu (51 de ani). Acesta a jucat pentru echipa de tineret a roş-albilor, în perioada 1978-1986. Apoi, a evoluat la prima formaţie, în două perioade: 1986-1990 şi 2000-2001. 

După retragere, în 2007, Răducioiu a fost şi director sportiv în „Ştefan cel Mare“ pentru o scurtă perioadă. Acum, va avea un rol similar, după cum a anunţat Mircea Rednic, cel care a insistat pentru revenirea fostului atacant.

Ce a spus Mircea Rednic?

*Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureşan (n.r. - preşedintele Iuliu Mureşan) să discute săptămâna asta. 

*Răducioiu vine director sportiv, manager, ce vrea el. Plus, că la cum arată acum, mă gândesc să-l mai bag cinci-zece minute pe final să ţină de minge.

*Răducioiu a fost un foarte mare atacant, a jucat la echipe mari, e util, vorbeşte, vorbeşte bine româneşte acum. Depinde el, dar eu cred că va veni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite