Antal şi Cojoc, daţi afară de la Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poborsky de România trebuie să îşi caute echipă
Poborsky de România trebuie să îşi caute echipă

Lipsa formei sportive a jucătorilor Oţelului poate fi pusă şi pe seama relaxării, dar şi pe faptul că unii dintre ei au dat de gustul vieţii de noapte. Astfel, Liviu Antal şi Samoel Cojoc, doi componenţi ai lotului campioanei României au fost excluşi definitiv din lot şi sunt puşi pe lista de transferuri, după ce au încălcat grav regulile impuse de Dorinel Munteanu.

„Cei doi au fost trimişi la echia a doua şi vor evolua pe termen nelimitat acolo", a declaart antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu.

Pe de altă parte directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a fost mult mai tranşant în acest caz. „Cei doi sunt puşi pe lista de transferuri. Nu mai tolerăm astfel de comportamente. Începând de acum începem reconstrucţia echipei, chiar dacă este un lucru dureros. Pe lângă ei şi Sălăgenu şi Neagu au mai plătit amenzi, pentru întârzieri la antrenamente, dar acolo este altceva", a explicat acesta.

Conform aceleiaşi surse, există chiar varianta ca cei doi să fie cedaţi sub formă de împrumut, în cazul în care nu se vor găsi angajamente definitive. Samoel Cojoc şi Liviu Antal au fost trimişi la echipa a doua şi sezonul trecut, însă atunci au revenit în formula de bază după două săptămâni de la sancţiune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite