Anglia - Iran. Odiseea britanicilor în căutare de alcool. Cum îi păcălesc pe arabi, deși riscă pușcăria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia șeicilor din Qatar de a interzice, cu doar o zi înainte de startul Cupei Mondiale, băuturile alcoolice pe stadioane i-a năucit pe fani, mai ales pe cei britanici, obișnuiți din tată-n fiu să bea bere în timpul meciurilor.

Suporterii britanici au dovedit că au mereu berea lipită de mână
Suporterii britanici au dovedit că au mereu berea lipită de mână

Cu toate acestea, mulți dintre ei au apelat la o metodă ingenioasă, cu care speră să păcălească oamenii de ordine la meciul al doilea de la CM Qatar 2022, Anglia - Iran, programat luni, la ora 15.00 (ora României). Ei au venit ”echipați” cu mai multe dispozitive prin care ”îmbracă” dozele de bere iar acestea par de băuturi răcoritoare.

Astfel, ei cumpără bere din puținele zone în care se vinde alcool în Qatar și deghizează dozele în Coca-Cola. Asta chiar cu riscul de a face pușcărie, alcoolul fiind interzis în Qatar, organizatorii făcând doar câteva mici concesii în zonele pentru suporteri.

Afară e vopsit gardul, înăuntru e leopardul - deviza fanilor englezi la Cupa Mondială. Foto Twitter
Afară e vopsit gardul, înăuntru e leopardul - deviza fanilor englezi la Cupa Mondială. Foto Twitter

La Doha, circulă și o poveste despre doi fani britanici plecați într-o odisee spectaculoasă în seara zilei de duminică, în căutare de băutură.

Așa arată ”îmbrăcămintea” care ascunde doza de bere, folosită de britanici. Foto Twitter
Așa arată ”îmbrăcămintea” care ascunde doza de bere, folosită de britanici. Foto Twitter

Alex Sullivan și John, suporteri ai lui Everton,, au povestit că au ieșit în Doha în căutare de bere, dar s-au întâlnit cu un fiu de șeic și au trăit o experiență inedită.

Aseară ne-am întâlnit cu unul dintre fiii șeicului și ne-a dus la el la palat. Ne-a arătat împrejurimile. Erau lei, de toate. Ne-am simțit extraordinar”, a povestit John, pentru Talk Sport, citat de Marca. Alex Sullivan a transmis că fiului șeicului i-a ”rezolvat” și cu berea: ”Ieșiserăm în oraș să căutăm bere și ne-au spus 'Rezolvăm noi cu berea!'. Așa că ne-am urcat în mașina lor și am ajuns la un palat imens. Fiul șeicului ne-a arătat maimuțele și păsările lui exotice. A fost o nebunie”, a povestit Alex Sullivan.

Anglia este în Grupa B de la Cupa Mondială, alături de Iran, Țara Galilor și Statele Unite ale Americii și debutează la CM Qatar 2022 luni, de la ora 15.00, în meciul cu Iran.

Programul meciurilor Grupei B:

21 noiembrie

Anglia - Iran, ora 15:00

SUA - Țara Galilor, ora 21:00

25 noiembrie

Anglia - SUA, ora 12:00

Țara Galilor - Iran, ora 21:00

29 noiembrie

Țara Galilor - Anglia, ora 21:00

Iran - SUA, ora 21:00

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite