Reacția unui suporter al Ecuadorului, ajunsă virală pe rețelele de socializare

0
Publicat:

În timpul meciului de deschidere de la Campionatul Mondial din Qatar, un suporter al naționalei din Ecuador a făcut un gest care a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Qatar - Ecuador FOTO EPA EFE
Qatar - Ecuador FOTO EPA EFE

Aflat chiar în mijlocul susținătorilor echipei gazdă, Qatar, suporterul ecuadorian i-a acuzat pe organizatori că ar fi "cotizat" la arbitrii partidei. 

Reacția suporterului a avut loc imediat după ce VAR-ul a anulat un gol sud-americanilor. El s-a ridicat pe scaun și a țipat în direcția suporterilor din Qatar, sugerându-le celor din tribuna oficială că gazdele ar fi mituit arbitrii partidei, potrivit GSP.

Lucrurile nu au degenerat, chiar dacă câțiva suporteri s-au enervat și i-au răspuns. Unul dintre aceștia a fost mai vehement și i-a strigat să tacă și să se așeze pe scaun. 

A fost doar un moment mai puțin plăcut, însă fanii ecuadorieni s-au distrat la maximum în cadrul meciului de deschidere pe care l-au câștigat cu scorul de 2-0. Aceștia au făcut valuri mexicane, în dulcele stil sud-american. De partea cealaltă, fanii gazdelor nu au agreat acest stil de distracție și nu au continuat valul mexican.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite