Anglia, îngenuncheată de un gol magnific: Belgia, a treia echipă perfectă la acest Mondial. Avem tabloul optimilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faza grupelor s-a încheiat cu două partide din grupa G dintre care una a fost capitală pentru continuarea competiţiei şi cealaltă fără nicio miză.

Belgia a devenit a treia echipă, după Uruguay şi Croaţia, care a încheiat faza grupelor cu maximum de puncte.

După 3-0 cu Panama şi 5-2 cu Tunisia, trupa pregtătită de Roberto Martinez a trecut şi  de Anglia, venită de asemenea după două victorii, scor 1-0. La Kaliningrad, singurul gol al meciului a venit după o execuţie fabuloasă a lui Adnan Januzaj, care l-a învins pe Jordan Pickford (51).

Cu Harry Kane, golgheterul la zi a Cupei Mondiale lăsat pe bancă, Anglia a forţat egalarea, însă şi-a creat o singură şansă uriaşă, ratată de Rashford (65). S-a terminat 1-0, rezultat care a adus primul eşec pentru Angliei în 2018.

În celălalt meci al grupei, la Saransk, Panama a fost învinsă de Tunisia, scor 1-2 (Meriah 33-autogol / Ben Youssef 51, Khazri 66).

Anglia, fără victorie în fazele eliminatorii din 2006

Ultimele rezultate din grupa G au completat şi tabloul optimilor. Belgia va întâlni Japonia la Rostov, în timp ce Anglia se va duela cu Columbia la Moscova.

Misiunea belgienilor va fi, cu siguranţă, mai uşoară, doar că, dacă vor trece de Japonia, „diavolii roşii“ vor juca fie cu Brazilia, fie cu Mexic.

Anglia se pregăteşte pentru confruntarea cu Columbia, în condiţiile în care n-a mai câştigat un meci în fazele eliminatorii ale Mondialului din 2006! Învingătoarea meciului Anglia - Columbia va juca mai departe fie cu Elveţia, fie cu Suedia.

Grupa G

1. Belgia 9p

2. Anglia 6p

3. Tunisia 3p

4. Panama 0p

CM 2018, optimi

Sâmbătă

Franţa - Argentina 17.00

Uruguay - Portugalia 21.00

Duminică

Spania - Rusia 17.00

Croaţia - Danemarca 21.00

Luni

Brazilia - Mexic 17.00

Belgia - Japonia 21.00

Marţi

Suedia - Elveţia 17.00

Columbia - Anglia 21.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite