Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare

0
Publicat:

După evoluția senzațională din barajul din Billie Jean King Cup, contra Ucrainei, când a învins-o pe Elina Svitolina, Ana Bogdan nu-și regăsește cadența. Eliminată din turneul de la Madrid, românca și-a încercat șansa la o competiție mai mică, la Lleida, unde a fost cap de serie. Prahoveanca a pierdut în optimi la simplu și în sferturi la dublu.

Ana Bogdan . Foto EPA EFE
Ana Bogdan . Foto EPA EFE

Jucătoarea de 31 ani (64 WTA) a fost învinsă ieri de egipteanca Mayar Sherif (27 ani, 72 WTA), cu 3-6, 6-4, 1-6, joi, în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Lleida (Spania), dotat cu premii totale de 100.000 de euro.

Românca, favorită numărul opt a competiției iberice, s-a înclinat după două ore şi 12 minute de joc, la fel ca în precedenta întâlnire dintre cele două sportive, în 2022, în semifinale la Parma. Sherif s-a impus și atunci, cu 6-4, 3-6, 6-4.

Sportiva din Egipt s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru româncă. Tot joi, la dublu, perechea româno-olandeză Ana Bogdan/Arantxa Rus a fost întrecută cu 4-6, 2-6 de cuplul Katarzyna Piter (Polonia)/Mayar Sherif, în sferturile de finală.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite