Alegerea finaliştilor pentru Balonul de Aur, motiv de controverse: „E o ruşine că Arjen Robben lipseşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce „France Football“ a anunţat, luni, care sunt cei trei finalişti rămaşi în cursa pentru Balonul de Aur, oficialul unui club german s-a arătat dezamăgit de alegere.

În calitate de vicepreşedinte al clubului Bayern München. Karl-Heinz Rummenigge nu rezonează cu lista fobaliştilor aleşi pentru trofeu, notează „The Mirror“. „Este o ruşine că Arjen Robben nu este între primii trei. Să joci mai bine decât a făcut-o el în ultimul an este practic imposibil“, a declarat cel care, la rândul lui, a cucerit Balonul de Aur doi ani la rând, în 1980 şi 1981. 

Pe de altă parte, clubul bavarez are un reprezentant care concurează cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. „Mă bucur mult pentru el. A avut evoluţii extrem de bune şi la Mondial, dar şi pentru Bayern în Bundesliga şi Champions League. A câştigat trofee, merită să fie printre primii“, a completat oficialul grupării germane. Balonul de Aur va fi decernat pe 12 ianuarie 2015, în Elveţia, la Zürich.

Balonul de Aur 2014: cei trei finalişti sunt Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Manuel Neuer. O femeie, nominalizată la "Cel mai frumos gol"

Nominalizările pentru „Balonul de Aur“: 23 de jucători se bat pentru trofeul „sechestrat“ de doi fotbalişti din 2008

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite