Adrian Mutu, executat silit de prima soţie! N-a mai plătit pensie alimentară de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Dinu FOTO Arhivă Personală - Facebook
Alexandra Dinu FOTO Arhivă Personală - Facebook

Alexandra Dinu s-a adresat Judecătoriei Sectorului 1, solicitând ca Adrian Mutu să plătească pensia alimentară cuvenită.

Conform înţelegerii, Adrian Mutu îi plătea lunar Alexandrei Dinu 5.000 de euro pe lună pensie de întreţinere pentru copil. Fotbalistul nu a mai făcut nicio plată de mai bine de doi ani, astfel că datoria a ajuns la 140.000 de euro.

Prima soţie a fotbalistului s-a adresat Judecătoriei Sectorului 1, care în decurs de doar câteva zile a încuviinţat cererea Alexandrei DInu şi l-a obligat pe Adrian Mutu, prin executare silită, să îşi achite datoriile.

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu s-au căsătorit în 2001, fiind cununaţi de Gică Hagi, şi la scurt timp s-a născut Mario, primul copil al fotbalistului. Cei doi au divorţat în 2003.

Mutu a fost apoi căsătorit cu modelul dominican Consuelo Matos Vegas, care i-a dăruit două fete, Adriana şi Maya. Jucătorul ajuns între timp la ASA Târgu Mureş a divorţat şi de Consuelo şi este acum într-o altă relaţie oficială, cu Sandra Bahici, fosta iubită a lui Laszlo Sepsi, jucător în Germania, la Nurnberg. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite