Adevăratul motiv pentru care Simona Halep se află la Paris. Proiectul în care este implicată jucătoarea

0
Publicat:

Stabilită de câteva săptămâni la Dubai, Simona Halep a fost câteva zile în țară, pentru a pune la punct câteva afaceri. Jucătoarea de tenis și-a deschis o nouă sucursală a clinicii de recuperare și întreținere fizică în Constanța, de care se va ocupa Tania Halep, mama ei.

Simona Halep speră să revină în circuitul WTA. Foto EPA EFE
Simona Halep speră să revină în circuitul WTA. Foto EPA EFE

La inaugurare a participat toată familia Halep, scrie ProSport, dar fostul număr 1 mondial nu a stat prea mult acasă. Ea a plecat din nou din România, de data aceasta la Paris. Surprinsă de fotoreporterii gsp.ro ieșind dintr-un magazin parizian, alături de mama sa, Simona Halep se află în capitala Franței cu treabă, pentru a onora un contract cu unul dintre sponsorii mari care au rămas alături de ea. Simona filmează pentru Nike, urmând a apărea în noua campanie a gigantului de echipament sportiv din America.

Chiar dacă este suspendată în urma scandalului de dopaj, Simona Halep nu și-a pierdut sponsorul principal. Nike o plătește anual cu suma de 1,7 milioane de dolari, și îi acordă în continuare credit româncei, ba chiar o implică în campaniile sale.

Fostul număr 1 mondial a aflat zilele trecute și când va intra pe rol procesul ei de la TAS, în urmă căruia speră ca suspendarea de 4 ani să-i fie redusă: în perioada 7-9 februarie 2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite