VIDEO Momentul în care Speak o cere în căsătorie pe Ştefania, în „Asia Express“: „Am fost totalmente şocată“

0
0
Speak a cerut-o în căsătorie pe Ştefania în Asia Express FOTO Antena 1
Speak a cerut-o în căsătorie pe Ştefania în Asia Express FOTO Antena 1

În premieră, în reality show-ul „Asia Express“ a avut loc prima cerere în căsătorie, protagoniştii fiind cântăreţul Speak şi iubita lui, Ştefania.

„Asia Express“, reality show difuzat de Antena 1 de luni până miercuri, a mai bifat o premieră – prima cerere în căsătorie. 

În ediţia difuzată marţi, 14 aprilie, Speak şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o de soţie pe Ştefania. Atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a transformat-o într-o adevărată declaraţie de dragoste care s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?“. 

„Am descoperit la tine mai multe lucruri frumoase decât urâte. Uite că nu ne-am certat, cum se aştepta toată lumea de acasă. Aşa cum experienţa «Asia Express» este una unică, tot aşa o să fie şi relaţia noastră. (...) Abia aştept să ajungem acasă şi mă bucur foarte tare că faci parte din viaţa mea. 

Experienţa asta a fost mare şi pot spune sută la sută că mă văd cu tine toată viaţa mea. Pentru că nu văd o altă persoană mai potrivită cu care să îmi împart eu viaţa. Mi se pare că ai tot, tot, tot ce vreau eu. Te iubesc foarte, foarte mult!“, a scris Speak în declaraţia de dragoste citită de Ştefania.

După ce Ştefania a terminat de citit scrisoarea, Speak a afirmat, în timp ce s-a pus în genunchi pentru a o cere de soţie pe iubita lui: „Trebuie să fie unică treaba asta! Vrei să fii soţia mea?“. Emoţionată, Ştefania a acceptat în aplauzele colegilor. „Sper să fie pentru ultima dată când fac acest gest!“, a mai spus Speak.

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

„Nu am fost surprinsă. Am fost totalmente şocată. A fost un moment foarte emoţionant“, a mărturisit Ştefania într-un testimonial.

Momentul cu cererea în căsătorie a ajuns în doar câteva ore pe locul 6 în trending pe Youtube. 

   

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri