VIDEO Maria Buză şi Lia Bugnar au părăsit „Asia Express“: primele declaraţii ale actriţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Buză şi Lia Bugnar au fost eliminate de la Asia Express FOTO Antena 1
Maria Buză şi Lia Bugnar au fost eliminate de la Asia Express FOTO Antena 1

În cea de-a 20-a ediţie a sezonului trei al emisiunii „Asia Express“, a avut loc o nouă eliminare după ce ancora a fost de culoare roşie, iar actriţele Lia Bugnar şi Maria Buză au părăsit competiţia.

În cea mai recentă ediţie „Asia Express“, actriţele Lia Bugnar şi Maria Buză au părăsit competiţia după ce au ajuns ultimele în cursa pentru ultima şansă, iar plicul din cufărul prezentat de Gina Pistol a avut în interior o ancoră roşie. 

„Nu s-a mai putut anunţa un clasament. Nu, era limpede: am venit ultimele. Mai exista, evident, suspansul dacă ancora era roşie sau verde“, a spus Lia Bugnar.

„Am stat îndeajuns cât să-i enervăm pe toţi! N-am vrut, dacă a fost să fie, asta e“, a glumit Maria Buză la aflarea verdictului.

În cursa pentru ultima şansă, concurenţii au aruncat cu suliţa, au vândut la piaţa publică din Filipine, au curăţat orez şi au învăţat să-l planteze. 

„A fost o perioadă complet ţăcănită. A fost minunat, am stat mult mai mult decât am crezut noi că o să rezistăm“, a mai spus Lia Bugnar, fiind completată de Maria Buză: „Şi sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase şi pea lea rele să le uităm“. 

   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite