VIDEO Actriţa Michelle Rodriguez susţine că a introdus ilegal în SUA o pisică adoptată din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Michelle Rodriguez, cunoscută pentru rolurile din filme precum „Furios şi iute“ sau „Avatar“, a adoptat o pisică abandonată din România, pe care a introdus-o ilegal în Statele Unite, potrivit dezvăluirilor făcute de artista americană într-un material video postat pe site-ul msn.com.

În acest material video, Michelle Rodriguez spune că a găsit „pisica perfectă“ atunci când turna un film în România. Ea spune că a simţit imediat că doreşte să-i ofere un cămin acelei pisicuţe abandonate pe stradă. Actriţa povesteşte că, deşi pisica era foarte mică, murdară şi avea purici, a decis să o îngrijească pe durata filmărilor.

Întrucât legislaţia americană este destul de dură în privinţa animalelor adoptate din alte ţări - ele sunt ţinute în cuşti timp de şase luni înainte de a ajunge la noii lor stăpâni - Michelle Rodriguez spune că a decis să introducă animalul în mod ilegal în Statele Unite, iar pentru acest lucru a fost nevoită să devină foarte „creativă“.

Actriţa susţine că, la plecarea din România, după încheierea filmărilor, a ţinut pisicuţa sub jacheta pe care o purta pe aeroport şi a apelat la tot felul de stratageme - a vorbit foarte tare, a strănutat zgomotos de mai multe ori, şi-a lăsat geanta să cadă pe jos -, pentru a deturna atenţia vameşilor de la mişcările făcute sub haina ei de micuţul animal.

În avion, pisica, neobişnuită cu astfel de călătorii, şi-a făcut nevoile într-o geantă, determinând-o pe vecina de scaun a actriţei americane să se mute pe un alt loc.

Pe aeroportul din New York, Michelle Rodriguez se aştepta ca lucrurile să devină ceva mai complicate, din cauza severităţii controalelor.

Actriţa şi-a scos bluza şi a păstrat animalul lipit de piele, pe sub jachetă, sperând că vameşii nu îi vor cere să îşi dea jos acea jachetă, după ce vor fi văzut că nu poartă nimic pe sub ea. Actriţa a apelat din nou la aceeaşi „stratagemă“ ca şi cea folosită la Bucureşti, făcând mult zgomot - a cântat celebra piesă „New York, New York", vorbea foarte tare şi spunea că vrea o pizza, discuta zgomotos cu toţi cunoscuţii, râdea cât mai tare - pentru a îndepărta atenţia de la acea pisică.

„În cele din urmă, am trecut de vama din New York City şi pisica mea a reuşit să ajungă cu bine în America“, a declarat actriţa americană.

„Cât despre pisicile pierdute... dacă vrei să le aduci în ţară cu tine, trebuie să le introduci ilegal în ţară şi trebuie să devii creativ“, a adăugat Michelle Rodriguez.

Michelle Rodriguez a filmat în România în 2004, pentru thrillerul horror „BloodRayne“, în care a jucat alături de Michael Madsen şi Matt Davis. Actriţa americană poate fi văzută în aceste zile pe marile ecrane în filmul de acţiune „Furios şi iute 6“.

<A href="http://msnvideo.msn.com/?videoid=41615a41-fd90-4c8b-a99a-f95b4e70046c&src=v5:embed:syndication:&from=shareembed-syndication" target="_new" title="Michelle Rodriguez's great cat adventure">Video: Michelle Rodriguez's great cat adventure</A>

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite