Vedetele dependente de jocurile de noroc: „E boală grea, tată”. Ce spun psihologii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane publice din România, foști fotbaliști, artiști și chiar politicieni spun că sunt dependente de jocurile de noroc.

Vedetele dependente de păcănele FOTO: Click
Vedetele dependente de păcănele FOTO: Click

Rică Răducanu, Viorel Lis și Horia Moculescu sunt doar câteva din numele sonore care s-au infectat cu microbul jocurilor de noroc și spun că nu mai pot renunța.

Rică Răducanu susține că dependență de păcănele i-a tocat agoniseala și i-a adus mari necazuri în familie.

„E boală grea, tată, nu mai scapi, fir-ar al naibii, mai bine nu existau aceste săli de jocuri! N-ai cum să scapi de dependența asta, tot îți vine să mergi și să joci. Soția e tare supărată, acum e lângă mine, nici nu știe ce mă întrebi. Ea încasează pensia mea de la poștaș, nici nu știu când beneficiez de vreo majorare”, a spus Rică Răducanu.

La rândul său, Viorel Lis și-a serbat ziua la Casino.

 „Joc în fiecare zi, că altfel aș muri. Mă uit la bilete, la meciuri, la seriale. Iau medicamente fără număr. Vreo 30 de pastile pe zi. (...) De două ori pe lună îmi trebuie fizioterapie, 5 milioane, îmi trebuie masaj la picioare, alte 5 milioane. Îmi rămân foarte puțini bani pentru mâncare”, a menționat recent Viorel Lis, la emsiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1. 

Citiți mai multe în Click.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite