Un amendament contra paparazzilor susţinut de actriţa Halle Berry a devenit lege în California

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halle Berry a propus acest amendament prin care copiii vedetelor să fie protejaţi de paparazzi FOTO Reuters
Halle Berry a propus acest amendament prin care copiii vedetelor să fie protejaţi de paparazzi FOTO Reuters

Actriţele americane Halle Berry şi Jennifer Garner au toate motivele să se bucure după ce amendamentul de lege care interzice paparazzilor să îi hărţuiască pe copiii celebrităţilor a fost aprobat şi a devenit lege, marţi, în California.

 Atât Halle Berry, cât şi Jennifer Garner au depus mărturie la tribunal în luna august în sprijinul amendamentului Senate Bill 606, care prevede pedepse mai dure pentru fotografii care urmăresc în mod constant diverse vedete şi copiii acestora. Acelaşi proiect legislativ urmăreşte să faciliteze procedura juridică pentru părinţii care vor să îi dea în judecată pe paparazzi pentru hărţuire.

Halle Berry, însărcinată, care este mama unei fiice - Nahla, în vârstă de cinci ani - i-a mulţumit guvernatorului Jerry Brown pentru că a semnat această lege, care va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2014.

Am început această luptă cu o mare speranţă în suflet, dar şi cu un sentiment de nesiguranţă, aşa că nu am cuvinte pentru a-i mulţumi suficient guvernatorului Brown pentru faptul că a înţeles şi a acţionat pentru a remedia problemele copiilor care au de suferit din cauza identităţii sau celebrităţii părinţilor lor. În numele copiilor mei, sper că acesta este începutul sfârşitului pentru acei paparazzi exagerat de agresivi al căror comportament neruşinat a produs atât de multe drame şi stres emoţional", a declarat actriţa americană.

Halle Berry le-a mulţumit totodată celorlalte două mămici celebre - actriţa Jennifer Garner şi cântăreaţa Adele - care i s-au alăturat în lupta ei de a-şi proteja copiii: "Sunt şi acum entuziasmată de sprijinul pe care l-am primit din partea comunităţii, mai ales din partea extrem de talentatei cântăreţe Adele şi a colegei mele actriţa Jennifer Garner, care a mers cu mine la Sacramento pentru a vorbi la tribunal despre experienţele copiilor ei şi despre dorinţa ei de a le oferi o viaţă mai bună".

Îi mulţumesc actriţei Nia Vardalos şi numeroşilor părinţi care lucrează ca actori, muzicieni, medici, psihiatri, avocaţi, judecători şi poliţişti care au trecut prin situaţii în care copiii lor au fost hărţuiţi, chinuiţi şi puşi în situaţii periculoase din cauza profesiei părinţilor lor şi care din acest motiv ne-au sprijinit. Mă bucur şi vă mulţumesc tuturor în această zi şi sper că această luptă va continua şi că aplicarea corectă a acestei legi va avea cu adevărat un impact pozitiv asupra vieţii de zi cu zi a copiilor noştri", a adăugat actriţa americană.

Halle Berry, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit luna trecută cu actorul francez Olivier Martinez, cu care aşteaptă un copil. Actriţa americană are deja o fiică în vârstă de cinci ani, Nahla, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.

Jennifer Garner, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu actorul Ben Affleck, cu care are trei copii: fiicele Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, şi Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi un fiu, Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite