FOTO VIDEO O mamă din Marea Britanie dezaprobă interzicerea concursurilor de frumuseţe pentru minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Adlington, alături de cei şase copii ai lor FOTOGRAFII dailymail.co.uk
Soţii Adlington, alături de cei şase copii ai lor FOTOGRAFII dailymail.co.uk

Controverse în industria frumuseţii. După ce zilele trecute senatul francez a adoptat un proiect legislativ care interzice concursurile de miss pentru fetele sub 16 ani, o mamă din Marea Britanie a ieşit la rampă pentru a contesta decizia autorităţilor. Femeia susţine că, de fapt, aceste competiţii cresc încrederea în sine a copiilor şi le dezvoltă creativitatea.

Natalie Adlington, o mamă în vârstă de 32 de ani, dezaprobă hotărârea francezilor de a interzice comercializarea hainelor pentru copii care imită vestimentaţia adulţilor, cum ar fi sutienele cu push-up, pantofii cu toc înalt, dar şi încetarea competiţilor de frumuseţe pentru minorii sub 16 ani. Femeia susţine că, de fapt, aceste concursuri îi ajută pe cei mici să fie inventivi şi să-şi construiască propriul univers al copilăriei.

„Nicioadată nu mi-am imaginat că fetele mele vor participa la vreun concurs de frumuseţe. Mi-am închipui că ar fi un lucru necuviincios ca ele să îmbrace haine de adulţi, dar m-am înşelat şi am realizat că astfel de competiţii nu fac decât să le propulseze în viaţă“, le-a declarat Natalie jurnaliştilor de la „Daily Mail“.

Chiar dacă şi-a început aventura în industria frumuseţii tocmai în luna martie a acestui an, clanul juniorilor Adlington, format din patru fete şi doi băieţi, a participat deja la nouă competiţii de frumuseţe, în care a câştigat 36 de diademe şi 60 de premii. Iar pasiunea celor mici este încurajată de toată familia, căci doamna Adlington a croit nu mai puţin de 50 de ţinute pentru garderoba copiilor săi, de la rochii de prinţesă cu inserţii de pietre până la costume de baie din două piese.

Mama celor şase piticoţi povesteşte că ideea de a-şi înscrie copiii la concursuri de frumuseţe a reprezentat o metodă prin care dorea să le distragă atenţia de la moartea bunicii. „Atunci când mama a murit, cei mici au suferit o depresie, au fost copleşiţi de durere. Lecţiile de scrimă şi cursurile de karate nu au funcţionat, aşadar m-am gândit să încerc şi o altă variantă“, poveşteşte Natalie. Iar sorţii au fost de partea ei, căci trei dintre cei mici au urcat treptele podiumului, la categoria lor de vârstă.

„Fetele erau încântate atunci când s-au întors acasă şi îi repetau încontinuu soţului meu David că au câştigat. Mai mult, fiica mea Willow (9 ani) s-a transformat dintr-un copil timid într-unul plin de încredere“, completează ea.

De la stânga la dreapta: Lucas (9 ani), Jasmine (13 ani), Willow (9 ani) şi cele două surori mai mici, Logan (3 ani) şi Poppy (6 ani)

image

Chiar şi băieţii din clanul Adlington au intrat în competiţii de frumuseţele, Lucas , în vârstă de 9 ani, fiind impulsionat să urce pe scenă după succesul bifat de surorile sale. Singurul, însă, care a rămas spectator este Rowan, în vârsta de 3 ani.

În ciuda măsurilor luate de guvernul francez, după cazul fetiţei de 10 ani care a pozat provocator pentru „Vogue“, Natalie Adlington consideră că aceste concursuri au readus zâmbetul pe buze micuţilor ei. „Mulţi vor spune că susţin hiper-sexualizarea în rândul minorilor, dar ceea ce nu înţeleg ei este că aceste competiţii sunt evenimente foarte bine organizate. Numai membri familiei şi prietenii iau parte, iar fotografiile realizate aici nu sunt făcute publice aşa uşor“, a explicat femeia. „Eu croiesc costumele fetelor mele şi pentru nimic în lume nu le-aş forţa să poarte ceva indecent“, a conchis femeia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite