Halle Berry, însărcinată la 46 de ani: „Îmi luasem deja gândul de la asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Berry trăieşte experienţa maternităţii cu întârziere. FOTO Reuters
Berry trăieşte experienţa maternităţii cu întârziere. FOTO Reuters

Actriţa a discutat despre copilul pe care îl aşteaptă cu Olivier Martinez, într-o perioadă în care nu se mai aştepta să rămână gravidă. Mamă a unei fetiţe de cinci ani, la 46 de ani, Berry a recunoscut că priveşte maternitatea cu maturitate şi responsabilitate.

„Mă simt extraordinar. Vestea sarcinii a fost cea mai mare surpriză din viaţa mea. Îmi luasem deja gândul, am crezut că mi-a trecut vremea“, a declarat actriţa, citată de omg.com. Berry aşteaptă un copil cu actorul francez Olivier Martinez, logodnicul ei din 2012, dar mai are o fetiţă în vârstă de cinci ani, cu Gabriel Aubry.  Prezentă în Buenos Aires la premiera filmului „The Call“, Halle Berry a fost întrebată dacă aşteaptă un băiat, aşa cum s-a speculat, însă actriţa a spus că încă nu ştie care este sexul copilului.

„Mă simt mai bine ca mamă la 46 de ani sau 41, cum s-a întâmplat cu fiica mea, Nahla, decât mamă la 21 sau 25“, a explicat ea avantajele maturităţii. „În prima tinereţe eram doar un copil ce încerca să-şi dea seama ce se întâmplă. Nici nu se putea vorba despre responsabilitatea de a ajuta pe cineva, un suflet mic, în creştere. Sunt foarte fericită că am aşteptat“, a spus Berry.

halle berry getty images guliver

Surprinsă recent la un eveniment monden. FOTO Getty Images/ Guliver

Mai presus de tinereţe, pentru Berry, cea mai importantă este starea de sănătate. „Unele persoane sunt foarte sănătoase la 40 de ani, iar altele sunt bolnave la 20, iar asta face o mare diferenţă atunci când vorbim despre sarcină“, a spus protagonista din „Atlasul norilor“.   

halle berry olivier martinez reuters

Berry şi Olivier Martinez. FOTO Reuters

Apropiaţii vedetei spun că Berry va naşte în această toamnă. 

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite