Theo Rose, moment viral înaintea meciului România - Belgia de la EURO 2024: O reinterpretare inspirată pentru tricolori VIDEO

0
Publicat:

Înaintea meciului România - Belgia de la EURO 2024, Theo Rose a captivat publicul cu o reinterpretare pasionată a melodiei „Ciuleandra”, dedicată echipei naționale. Clipul viral pe Facebook a strâns peste 35.000 de aprecieri și a fost vizionat de aproape un milion de persoane.

Theo Rose a topit inimile fanilor tricolori cu o interpretare specială a melodiei „Ciuleandra”, adaptată pentru a încuraja echipa națională. Artista, de 26 de ani, a reușit să adune emoții puternice în versurile sale, îndemnându-i pe jucătorii români să lupte pentru victorie împotriva campioanei mondiale.

Theo Rose
Theo Rose a încurajat echipa națională de fotbal - Foto Arhiva

Două fire, două paie, Luați Belgia la bătaie/ Și-înc-odată, măi băieți, Hop ș-așa ș-așa./ România e! România e! România e! România e! Hei hei hei!/ Întăriți-o nițeluș Că ajungem, acuș-acuș/ Cu echipa lui Drăguș, Hop ș-așa ș-așa”, a cântat Theo Rose, la Radio ZU.

Clipul video, postat pe pagina oficială de Facebook, a devenit rapid viral, strângând peste 35.000 de aprecieri și generând peste 1.200 de comentarii entuziaste. Momentul emoționant a fost urmărit de aproape un milion de ori, stârnind entuziasmul suporterilor din întreaga țară, înaintea unei seri de fotbal.

Meciul România - Belgia de la EURO 2024

Meciul, programat să aibă loc la Koln și transmis în direct pe Pro TV la ora 22:00, reprezintă o șansă crucială pentru tricolori de a se califica în optimile de finală ale turneului european. România are nevoie de o victorie în unul din cele două meciuri rămase din grupă, inclusiv cel de astăzi cu Belgia sau cel cu Slovacia pe 26 iunie, pentru a asigura un loc în fazele eliminatorii, marcând potențial a doua lor calificare într-un turneu major după o așteptare de 24 de ani.

România a avut cea mai tare galerie din faza grupelor la Euro 2024, peste 30.000 - după alte estimări, chiar 40.000 - de fani fiind prezenți la Munchen la partida cu Ucraina. Deși capacitatea stadionului din Koln este mai mică decât cea a Allianz Arena, 50.000 față de 75.000, la meciul cu Belgia este așteptată o nouă invazie a tricolorilor.În total, sunt așteptați la meci spre 30.000 de români, a explicat un oficial pentru ProSport.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite